Meniu

ANTIPASTI

Antreuri • Appetizers

Arancini di Riso (250g) 33

Găluști de orez umplute cu Mozzarella, servite cu sos Arrabbiata

Carpaccio di Vitella (150g) 35

Felii subțiri de vită cu rucola, lămâie și parmezan

Crepes al Forno con Spinaci e Ricotta (350g) 32

Clătite cu spanac și urdă la cuptor

Zuchini, Melanzane alla Griglia (200g) 27

Dovlecei și vinete la grătar cu ulei de măsline și usturoi

Melanzane alla Parmigiana (350g) 35

Vinete la cuptor cu roșii și parmezan

Filetti di Alici Marinate (50/100g) 32

File de hamsie marinată în casă cu roșii proaspete, busuioc și ulei de măsline

Sarde con Avocado (100/200g) 33

Sardină marinată în casă cu avocado, ceapă roșie și pătrunjel

Polpette di Zucchine (300g) 27

Chifteluțe de dovlecei cu ricotta

Insalata di Melanzane (230g) 26

Salată de vinete

PRIMI PIATTI

Felul întâi First Course

Spaghetti Aglio e Olio con Bottarga di Muggine (350g) 42

Paste cu usturoi, ulei de măsline, ardei iute si icre uscate de chefal

Spaghetti ai Frutti di Mare (400g) 48

Paste cu fructe de mare și roșii cherry

Tagliatelle Quatro Formaggi (400g) 37

Paste cu patru feluri de brânză

Linguine con Cozze al Bacio di Pomodoro (350g) 52

Paste cu midii, roșii, busuioc și pecorino

Farfalle, Gamberi, Zucchine (400g) 42

Paste cu creveți, dovlecei, roșii cherry și pătrunjel

Risotto con Gamberi (300g) 46

Orez cu creveți

SECONDI PIATTI

Fel Principal • Main Course

CARNE

Vită, pui, porc • Meat

Filetto di Manzo alla Griglia (200g) 75

Mușchi de vită la grătar

Costata di Manzo con Osso 19/100g

Antricot cu os de vită la grătar

Tagliata con Balsamico (200/350g) 82

Mușchi de vită, oțet balsamic, rucola, roșii

Petto di Pollo al Gorgonzola (200/300g) 38

Piept de pui cu sos gorgonzola

Filetto di Manzo al Gorgonzola (200/300g) 82

Mușchi de vită cu sos gorgonzola

Porchetta al Forno con Patate (200/350g) 58

Ruladă de porc preparată la cuptor cu ierburi fine, servită cu cartofi la cuptor

Stinco Arrosto (650/750g) 74

Rasol de porc la cuptor cu garnitură de cartofi copți și salată de sfeclă roșie

PESCE

Pește • Fish

Orata/Spigola ai Ferri (400g) 52

Dorada/lup de mare la grătar

Orata/Spigola al Forno con Legumi (400/450g) 62

Dorada/lup de mare la cuptor cu legume proaspete

Orata all’Acqua Pazza (cca. 500g) 72

Dorada cu fructe de mare, roșii cherry, ciuperci, usturoi, capere și pătrunjel

Sarde alla Griglia (300g) 36

Sardina la grătar

Filetto di Tonno al Limone con Broccoli (200/350g) 68

File de ton cu sos de lămâie cu garnitură de brocoli


FRUTTI DI MARE

Fructe de mare • Seafood

Sauté di Cozze (550g) 44

Midii sauté în sos de vin alb cu ardei iute

Fritto Missto di Mare (300g) 58

Fructe de mare prăjite

Polpo alla Griglia (200g) 112

Caracatiță la grătar

Fritto di Calamari (300g) 52

Inele de calamar prăjite

Calamari alla Griglia (200g) 58

Calmari la grătar cu sos de lămâie și rucola

Gamberi al Limone con Rucola (200/250g) 49

Creveți în sos de lămâie și ulei de măsline cu rucola

Calamari Ripieni al Forno (350g) 82

Calamari umpluți cu fructe de mare la cuptor

Cioppino (400g) 68

Supă scăzută de fructe de mare

Piatto Mediterraneo (700/900g) – per 2 persone 280

Platou cu fructe de mare la gratar (pentru 2 persoane)

CONTORNI

Garnituri • Side dishes

Patate al Forno (200g) 11

Cartofi la cuptor

Spinaci (200g) 13

Spanac sote

Zucchine Fritte (200g) 14

Dovlecei trași la tigaie

Broccoletti Aglio e Olio (200g) 14

Brocoli cu usturoi și ulei de măsline

Insalata di Barbabietola Rossa (150g) 11

Salata de sfeclă roșie

Insalata Mista (300g) 14

Salată asortată de sezon

Insalata di Rucola (150g) 18

Salată de rucola, roșii cherry, parmezan

Focaccia

Focaccia al Rosmarino (200g) 10

Focaccia cu rozmarin și ulei de măsline

Focaccia Parmigiano (250g) 16

Focaccia cu parmezan și rozmarin

Focaccia Pomodoro Mozzarella (250g) 19

Focaccia cu roșii, Mozzarella și rozmarin

Dolci

Tiramisu di Caffe 22

Panna Cotta con Frutti di Bosco 18

Gelato Mista 18

Profiterol 22

Bonet 18

Sorbetto al Limone 19