Meniu

ANTIPASTI

Antreuri • Appetizers

Parmigiano, Pecorino, Olives, Pomodori Secchi – ogni per 9

Parmezan, pecorino, măsline, roșii uscate (preț pe porție)

Caprese 18

Mozzarella, roșii proaspete, busuioc

Caprese, Prosciutto 25

Mozzarella, prosciutto, roșii proaspete, busuioc

Carpaccio di Vitella 22

Felii subțiri de vită cu rucola, lămâie și parmezan

Cocktail di Gamberetti 22

Creveți în sos cocktail cu salată verde

Crepes al Forno con Spinaci e Ricotta 18

Clătite cu spanac și urdă la cuptor

Zuchini, Melanzane alla Griglia 18

Dovlecei și vinete la grătar cu ulei de măsline și usturoi

Insalata di Polpo 37

Caracatiță cu sos de lămâie, ardei, țelina și măsline

Insalata con Frutti di Mare 35

Fructe de mare pe pat de salată verde cu ulei de măsline

Melanzane alla Parmigiana 19

Vinete la cuptor cu roșii și parmezan

All’ Italiana – per 2 persone 52

Mezeluri italiene, măsline negre și verzi, parmezan, roșii uscate, roșii cherry, mozzarela, busuioc – pentru 2 persoane

Filetti di Alici Marinate 19

File de hamsie marinată în casă cu roșii proaspete, busuioc și ulei de măsline

Cozze Gratinate al Forno 19

Midii gratinate la cuptor cu parmezan și pesmet

PRIMI PIATTI

Felul întâi First Course

Crema di Broccoli, Crema di Pomodoro, Crema di Funghi 16

Supă cremă de brocoli, de roșii sau de ciuperci

Spaghetti Aglio e Olio 25

Paste cu usturoi, ulei și ardei iute

Spaghetti ai Frutti di Mare 36

Paste cu fructe de mare și roșii cherry

Farfalle, Gamberi, Zucchine 35

Paste cu creveți, dovlecei, roșii cherry și pătrunjel

Linguine con Cozze al Bacio di Pomodoro 35

Paste cu midii, roșii, busuioc și pecorino

Tagliatelle ai Funghi 29

Paste cu ciuperci proaspete și smântână

Tagliatelle con Prosciutto e Limone 29

Paste cu prosciutto și lămâie

Risotto con Gamberi e Zafferano 35

Orez cu creveți și șofran

Tagliatelle Quatro Formaggi 29

Paste cu patru feluri de brânză

Spaghetti alla Siciliana 28

Paste cu anșoa, capere și roșii cherry

SECONDI PIATTI

Fel Principal • Main Course

CARNE

Vită, pui, porc • Meat

Tagliata di Pollo 31

Piept de pui, oțet balsamic, rucola, roșii cherry, parmezan

Filetto di Manzo alla Griglia 49

Mușchi de vită la grătar

Filetto di Manzo ai Funghi 53

Mușchi de vită cu ciuperci și smântână

Costata di Manzo con Osso 76

Antricot cu os de vită la grătar

Tagliata con Balsamico 56

Mușchi de vită, oțet balsamic, rucola, roșii

Saltimbocca alla Romana 46

Felii subțiri de carne de vită și prosciutto în sos de vin alb cu salvie și rucola

Petto di Pollo al Gorgonzola 32

Piept de pui cu sos gorgonzola

Filetto di Manzo al Gorgonzola 53

Mușchi de vită cu sos gorgonzola

Petto di Pollo ai Funghi 28

Piept de pui cu sos de ciuperci proaspete

Porchetta al Forno con Patate 32

Ruladă de piept de porc la cuptor cu sos de vin și garnitură de cartofi copți

Stinco Arrosto 54

Ciolan de porc preparat la cuptor în ierburi aromatice, cu garnitură de cartofi copți și salată de sfeclă roșie

PESCE

Pește • Fish

Sauté di Cozze 39

Midii sote în sos de vin alb cu ardei iute

Cozze alla Marinara 41

Midii sote în sos de roșii și ierburi aromatice

Orata/Spigola ai Ferri 46

Dorada/lup de mare la grătar

Orata/Spigola al Forno con Legumi 52

Dorada/lup de mare la cuptor cu sos de legume proaspete

Fritto Missto di Mare 39

Inele de calamar, caracatiță, creveți, sardină, midii prăjite

Polpo alla Griglia 98

Caracatiță la grătar

Calamari alla Griglia 36

Calmari la grătar cu sos de lămâie și rucola

Spiedini di Gamberi 45

Frigărui de creveți

Salmone al Vino Bianco 48

Somon in sos de vin și salvie cu garnitură de brocoli

Sarde alla Griglia 29

Sardina la grătar

Gamberi al Limone con Rucola 42

Creveți în sos de lămâie și rucola

Piatto Mediterraneo – per 2 persone 225

Platou cu mix de fructe de mare la grătar 2 persoane

Filetto di Tonno al Limone con Broccoli 62

File de ton cu sos de lămâie cu garnitură de brocoli

Fritto di Calamari 42

Inele de calamar prăjite

Specialita dello Chef

Orata all’Acqua Pazza 58

Dorada cu fructe de mare, roșii cherry, ciuperci, usturoi, capere și pătrunjel

Calamari Ripieni al Forno 48

Calamari umpluți cu fructe de mare la cuptor

Cioppino 52

Supă scăzută de fructe de mare

Contorni

Patate al Forno 8

Cartofi la cuptor

Spinaci 9

Spanac sote

Zucchine Fritte 9

Dovlecei trași la tigaie

Broccoletti Aglio e Olio 10

Brocoli cu usturoi și ulei de măsline

Insalata di Barbabietola Rossa 7

Salata de sfeclă roșie

Insalata Mista 10

Salată asortată de sezon

Insalata di Rucola 16

Salată de rucola, roșii cherry, parmezan

Focaccia

Focaccia al Rosmarino 9

Focaccia cu rozmarin și ulei de măsline

Focaccia Parmigiano 11

Focaccia cu parmezan și rozmarin

Focaccia Pomodoro Mozzarella 14

Focaccia cu roșii, Mozzarella și rozmarin

Dolci

Tiramisu di Caffe 14

Panna Cotta con Frutti di Bosco 12

Gelato Mista 15


Profiterol 16


Bonet 14


Sorbetto al Limone 16


Macedonia di Frutta 12